Servicii


A T PLAST SRL este în măsură să ofere clienţilor săi o gamă largă de servicii de tâmplarie în cazul în care aceştia doresc să aducă îmbunătățiri locuinţei lor. În cazul în care v-aţi hotărât să aduceţi modificări locuinţei dumneavoastră noi vă putem ajuta să realizaţi atât renovarea cât şi în extinderea acesteia, indiferent de anul de construcţie al imobilului.


Vă putem oferi sfaturi avizate în ceea ce priveşte reducerea cheltuielilor de construcţie şi vă oferim soluţii testate pentru eficientizarea costurilor pe care le aveţi cu încălzirea. Pentru a vă ajuta să reduceţi semnificativ aceste costuri, A T PLAST SRL oferă servicii de izolarea termică a blocurilor de locuinţe, apartamentelor, garajelor sau serelor.


Un alt serviciu pe care îl oferim clienţilor noştri este montarea ferestrelor şi a uşilor moderne din termopan cu sticlă de calitate superioară. Pe lângă cele enumerate mai sus, serviciile noastre mai includ şi construirea sau renovarea de mansarde, balcoane, case și a multor alte zone din împrejurimile casei dumneavoastră.


Atunci când vine vorba de construcții sau reparații din domeniul tâmplăriei, A T PLAST SRL vă stă la dispoziţie din momentul planificării până la finalizarea proiectului. Serviciile noastre au preţuri accesibile, așa că nu ezitaţi să ne contactaţi.